KOM SÅ HORSENS, er I derude…?

295,00DKK

Måske stod du blandt de 85.000, som søndag 3. september 2006 oplevede Rolling Stones folde klassikere som ”Satisfaction” og ”Sympathy for the

Devil” ud på sportspladserne på Langmarksvej i Horsens.

Måske var du på Casa Arena Horsens i august 2010 og kiggede 52 meter i vejret til toppen af ”The Claw”- scenen, mens U2 fyldte det store stadion med ”Still Haven’t Found What I’m Looking for” og ”Sunday Bloody Sunday”.

Eller du fik dine favoritnumre serveret, da Metallica tirsdag 3. juni 2014 spillede ønskekoncert på den store plads vest for Fængslet.

Hvis du da ikke hører til blandt dem, der holder af de mere intime omgivelser i Forum Horsens eller på Horsens Ny Teater. Begge steder har lagt akustik til talrige koncerter med kendte og mindre kendte navne fra det store udland.

Og måske er du så meget oppe i alderen, at du husker Country Joe på Horsens Statsskole i november 1974 eller Johnny Cash på Bygholm Parkhotel 14 år senere.

I denne bog kan du genopleve det hele – og meget mere. For her er historien om de mange udenlandske navne, som siden midten af 1970’erne har gæstet Horsens. Fra blues’ens musikalske arbejdsmænd på KulisseLageret til Bruce Springsteen på Casa Arena Horsens. Fra Bob Dylan på Horsens Ny Teater til Tom Petty og hans hjerteknusere i Fængselsgården. Fra de fire omgange med Endelave Festivalen til byens nyeste festival-udspil, Wall of Sound. Og med smutture til både Brædstrup og Kattrup.

Det hele fortalt via mange hundreder fotos, primært fra Horsens Folkeblads omfangsrige arkiv, og med uddrag fra avisens anmeldelser.

Eller med andre ord den overdådige historie om fængselsbyen, der fik hele Danmark til at rocke.

456 sider
Rigt illustreret
ISBN: 978-87-92571-36-6

Kategori: