Randbøl hede og syvårssøerne

160,00DKK

Her er himlen stor og landskabet åbent. Her kan blikket strække sig langt og følge linjer og perspektiver i landskabet. Og her kan ørerne hvile sig i en stilhed, der er blevet en sjælden oplevelse i Danmark.

Dagene og indtrykkene er aldrig ens på Randbøl Hede. Den ene dag kan du opleve det smukke, den næste det barske. Kombinationen af det storslåede landskab, de endeløse vidder og foranderligheden har gennem årene fået mange kunstnere til at besøge heden for at digte, tegne eller male den. Hedelandskabet skaber rum for at arbejde både kunstnerisk og meditativt. 

Med naturens helt egen puls iscenesættes også de foranderlige landskaber omkring Syvårssøerne. Indtrykkene veksler over tid fra et svensk landskab med skovsøer til tørre, savanneagtige sletter.

Ved flere lejligheder har en række naturtegnere fra kunstnergruppen Danske kunstnere for natur og miljø, DANE, besøgt Randbøl Hede og Syvårssøerne i Frederikshåb Plantage for at tegne og male motiver fra området. Besøgene har fundet sted fra september 2017 frem til foråret 2019. Bogen viser et udvalg af billederne og beskriver det storslåede landskab og den særprægede natur.

104 sider
Rigt illustreret

ISBN: 978-87-92571-25-0

Kategori: