Kong Rans Togt

300,00DKK

En gådefuld bog om Ran.

Med bogen er der skabt en subgenre, hvor rollespil og gåder er blandet med rigtige historiske beretninger fra Vejle egnen. Resultatet skulle gerne være både underholdende og lærerigt, samt på sigt give folk lyst til selv at digte videre.

For vandring kan også handle om at lege og underholde. Med gådebogen skal du og din gruppe langsomt skal afdække historien om Kong Ran og blive en del af Ranordenen, en orden som eksisterer for at modvirke kaos og opretholde balancen i Rans gamle rige. Det kræver bare, at du selv står ude i Vejle Kommunes landområder og landsbyer på ”Landsbyvandreruten – Rans togt” og løser alle de 12 gåder.

Der er to gåder for hver etape på ruten. Gåde for gåde afdækker du mere og mere af historien eller sagnet bag Kong Ran. Eller gør du? Bogen leger også med historien om, hvem Ran var, og hvem der ligger i Rans høj ved Randbøl kirke. Uanset hvad inviterer den på en god vandretur, overnatning på dejlige kroer, historiske indblik, spændende landsbyer og grublerier, mens du spadserer rundt på landevejene i det kuperede terræn omkring Vejle.

ISBN: 978-87-92571-43-4

76 spændende sider indhold.

Kategori: